Aquest web utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre web i per recollir dades estadístiques.

Premi "REBUTJAR" per a rebutjar-les, "ACCEPTAR" per autoritzar-ne el seu ús, o "CONFIGURAR" per configurar-ne el seu ús.

Per consultar les cookies que utilitza el web vegi la nostra Política de cookies

Per a què un segell ecològic català?

 

El dia 14 de desembre de 2023 se celebra una jornada sota el títol “Per a què un segell ecològic català? Impulsem el segell ecològic català, contribuïm en la relocalització del sistema alimentari”, organitzat per l’Aliança Fulla Verda, de la qual l'AE2 forma part.

 

Des de l’ “Aliança Fulla Verda”*, un nou grup de foment de la producció agrària ecològica que vol actuar també com a grup de pressió, us convidem a participar en el debat sobre si cal un segell que diferenciï els productes ecològics produïts i transformats a Catalunya amb l’objectiu de fomentar i distingir les produccions ecològiques locals.

Per al pròxim 14 de desembre, de 18 a 20 h, estem organitzant una jornada sobre el segell ecològic català. Aquest acte sota el títol “Per a què un segell ecològic català? Impulsem el segell ecològic català, contribuïm en la relocalització del sistema alimentari”, que ha de servir també per donar a conèixer l’Aliança i que es pugui reforçar amb més entitats i la implicació per part de tota persona interessada.

En participaran les diferents entitats promotores i es compta amb la presentació de l’exemple “Ekolurra” d’Euskadi d’aquest tipus d’iniciatives, així com representants del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i el Consell Català de Producció Agrària Ecològica (CCPAE).

Tindrà lloc a l’Auditori del Pati Manning al c/ Montalegre,7 de Barcelona (metro Universitat) i finalitzarà amb un tast de productes ecològics catalans. Entrada lliure, fins a completar aforament. No cal inscripció.

* Què és l’Aliança Fulla Verda?
L’Aliança Fulla Verda és una plataforma de defensa del sector ecològic formada per Unió de Pagesos, Associació Vida Sana, l’Associació Empresarial per l’Agricultura Ecològica (AE2), l’Associació Espanyola d’Elaboradors i Comercialitzadors Ecològics (ASOBIO), la Societat Espanyola d’Agricultura Ecològica i Agroecologia (SEAE), l'associació L'Era, Espai de Recursos Agroecològics i la Sectorial de Cooperatives de Consumidores Agroecològiques. Deu el seu nom al logotip europeu que identifica els aliments ecològics.